طرز تهیه آب مرغ

آب مرغ با سبزیجات مختلف طعمی دلپذیر و عطری استثنایی به غذاهای تان می دهد.در زمان خرید مرغ معمولا ترجیح می دهید تکه های مرغ را برش خورده و آماده از فروشنده تحویل بگیرید.
معمولا مقداری از گوشت سینه مرغ را برای تهیه شنیسل مرغ و کوردن بلو نیاز دارید, که باید از استخوان جدا شود. فیله های مرغ را برای فیله مرغ سوخاری استفاده کنید و گوشت ران مرغ بدون استخوان را برای تهیه ران مرغ گریل شده با سس سویا نیاز دارید.

بعدر از همه اینها شما علاوه بر تکه های گوشت مرغ آماده شده, مقداری استخوان مرغ هم تحویل می گیرید. این استخوانها را برای تهیه آب مرغ طبیعی در منزل استفاده کنید.

اگر استخوان مرغ در منزل ندارید می توانید برای تهیه سالاد الویه و سالاد مرغ قفقازی مرغ را با همین روش بپزید که هم آب مرغ لازم برای تهیه سوپ تان را داشته باشید و هم مرغ پخته شده برای تهیه سالاد را.

داشتن آب مرغ آماده در فریزر سبب می‎شود تا هر زمان که دوست داشتید بتوانید یک سوپ خوشمزه و سریع آماده کنید. طرز تهیه انواع سوپ ها را اینجا ببینید.


طرز تهیه و مواد لازم برای تهیه آب مرغ در این مطلب توضیح داده شده است, ولی توجه داشته باشید که لازم نیست تمام سبزیجات ذکر شده را در منزل برای تهیه آب مرغ داشته باشید. نگاهی به داخل یخچال بیندازید و سبزیجات معطری که دارید را استفاده کنید.




برای دیدن دستور تهیه و مواد اولیه اینجارا کلیک کنید .