مواد لازم :

بامیه
نیم کیلو 
گوشت گوسفندی
400 گرم 
سیر تازه
چهار حبه 
رب ، نمک ، فلفل سیاه
 زرد چوبه، تمبر هندی
به مقدار لازم 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را در روغن با مقدار کمی زرد چوبه ، فلفل و نمک را در یک قابلمه باهم تفت داده و سپس آب داغ در آن میریزیم .
توجه داشته باشید که در خورشتها آب نباید زیاد ریخته شود . بلکه بیشتر غذا باید بخار پز شود .
وقتی گوشت نزدیک به پختن بود بامیه هایی را که قبلا تمیز کرده بودیم و در آن میریزیم سپس سیر و تمبر هندی را در آن میریزیم .
توجه داشته باشید تمبر هندی را از قبل در آب گرم خیسانده و از صافی بگذرانیم و سپس رب گوجه فرنگی در آن میریزیم به حدی که خورشت را قرمز کند .
روی شعله کم میگذاریم تا جا بیفتد . 
نکته قابل ذکر : بامیه را بعد از خرید سر و نوکش را تمیز کرده و بعد مقداری آب در قابلمه ریخته وقتی جوش آمد بامیه شسته شده را در آن ریخته و هرچند دقیقه یک بار هم میزنیم ، وقتی بامیه کمی نرم شد آن را در یک آبکش ریخته و آب سرد روی آن میریزیم و میگذاریم خنک شود و آب آن گرفته شود . بعد آن را در کیسه فریزر ریخته و در فریزر میگذاریم .