• طرز پخت همبرگر, همبرگر با پنیر لاسبزی

    طرز تهیه :


    گوشت، پیاز، كرفس، پودرسبزیجات، خردل، نمك و فلفل‌سیاه را در ظرف بزرگی ریخته و خوب با دست ورز بدهید تا چسبناك شود.
    گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوی تقسیم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل همبرگر درآورید و روی هر كدام مقداری پنیر لاسبزی قرار دهید.
    چهار قسمت باقیمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روی چهار قسمت قبلی كه رویش پنیر ریخته‌اید قرار دهید و با دست آنها را طوری به هم بچسانید كه به شكل چهار همبرگر بزرگ درآیند و پنیر از لابه‌لای آنها بیرون نزند.
    اطراف همبرگرها روغن‌ بمالید. یك تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس همبرگرهای آماده و چرب شده را درون آن بچینید تا هر طرف آنها حدود 10 دقیقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.
    همبرگرهای سرخ شده را لای نان برش خورده قرار دهید و روی هر كدام یك برگ كاهو، كلم یا چند برش گوجه‌فرنگی و مقداری سس خردل بریزید.


    مواد لازم :


     گوشت گوساله چرخ‌ شده چهار پیمانه
     پیاز خرد شده  یك عدد
     كرفس خرد شده  یك ساقه
    مخلوط سبزی‌های خشك و پودر شده (نعنا، پونه، جعفری و ...)   یك قاشق چایخوری
     خردل  یك قاشق چایخوری
    پنیر لاسبزی خرد شده نصف پیمانه
    نان همبرگری چهار عدد
    روغن‌ مایع یا روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل‌سیاه به میزان لازم
    كاهو، كلم، گوجه‌فرنگی و سس خردل  برای تزئین



    نكته :
    پنیر لاسبزی را می‌توانید خودتان در منزل تهیه كنید.
    برای این كار مقداری پنیر محلی یا لیقوان را با كمی سبزی‌معطر تازه و خرد شده مخلوط كنید.

     

    منبع : sooran.com

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic