• نحوه پخت سوپ لوبیا , نکاتی برای پخت سوپ لوبیا و گوشت

    میخوام براتون یه سوپی رو آموزش بدم که به درد روزای سرد زمستونی میخوره،
    راستی این سوپ جوری هست که یه روز بعد از پختش خوشمزه تر هم میشه، چون طعم های لوبیا، گوشت و سبزیجات به زمان نیاز دارند تا به خوبی با همدیگه مخلوط بشن!این سوپ با مقدار موادی که خواهم گفت برای 8 نفر کافی هست.



    طرز تهیه :


    1- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین. شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید 2 ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن. بعد لوبیاها رو خشک کنید.

    2- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید. آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن.
    سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید. یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از استخوان جدا بشه. گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید.
    3- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش کنید، نمک و فلفل رو هم همینطور.با مقداری جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل کنید!


    مواد لازم :


    جعفری تازه  به مقدار دلخواه
     نمک و فلفل به مقدار دلخواه
     سس تند  به مقدار دلخواه
    سیر (خرد شده)  2 الی 3 حبه
     هویج (خرد شده)  1 عدد متوسط
    کرفس (خرد شده) 2 الی 3 ساقه
    پیاز (خرد شده) 1 عدد کوچک
    آب 2 لیتر
    چاشنی ایتالیایی 2 قاشق چایخوری
    لوبیا چیتی (کنسرو شده) 450 گرم
    گوشت گوسفند (گوشت ساق پا) 900 گرم


    نکته :


    - خارج از ایران برای این سوپ از گوشت خوک استفاده میکنند.
    - به جای چاشنی ایتالیایی می تونید بنا به سلیقه ی خودتون از چاشنی ها و ادویه های خوشمزه ی ایرانی هم استفاده کنید.

     

    منبع : sooran.com

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic