• طرز تهیه خوراک گوشت, خوراک گوشت با سس پرتقال


    طرز تهیه:


    داخل یک کاسه متوسط، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، شکر قهوه ای، سرکه، سس سویا، سس فلفل، زنجبیل و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب شوند و کنار بگذارید.
    روغن را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. گوشت را در دو دسته بپزید تا اینکه مجبور نشوید آنها را هم بزنید. هر طرف هر دسته از گوشت ها را به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد به مدت 2 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا گوشت قهوه ای شود. گوشت های پخته را به کاسه انتقال دهید و روی آن را بپوشانید باقیمانده گوشت ها را به همین صورت بپزید و به کاسه انتقال دهید.
    سس پرتقال آماده شده را سریع هم بزنید و به یک قابلمه بزرگ انتقال دهید. سس را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه بپزید تا غلیظ شود.
    گوشت ها و آب آنها را به قابلمه سس اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت ها به سس آغشته شوند. گوشت ها را روی برنج های پخته قرار دهید و روی آن را با پیازچه تزئین و سرو کنید.

    مواد لازم : برای 4 نفر


     پوست پرتقال (رنده شده)  پوست یک پرتقال
    آب پرتقال 1/2 فنجان
     شکر قهوه ای  50 گرم
     سرکه برنج  2 قاشق غذاخوری
    سس سویا  2 قاشق غذاخوری
    سس فلفل 2 قاشق چای خوری
    زنجبیل (رنده شده) 2 قاشق چای خوری
    آرد ذرت 2 قاشق چای خوری
    روغن کانولا به مقدار لازم
    گوشت گاو 680 گرم
    برنج پخته برای 4 نفر
    پیازچه (خرد شده برای تزئین) 3 تا 4 عدد

     

    گوشت گاو (گوشت استیکی نازک ورقه شده و روی آن نمک و فلفل پاشیده شده)

     

    منبع : sooran.com

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات