• آبگوشت لپه, طرز پخت آبگوشت لپه



    طرز تهیه:


    كره یا مقداری از دنبه گوشت را در ظرفی آب كنید و پیازها را در آن سرخ كنید.گوشت را خرد كرده و درون پیاز داغ تفت دهید تا تغییر رنگ دهید سپس لپه را به مواد اضافه كرده و كمی تفت دهید سپس ادویه را به مواد اضافه كرده و مقدار كمی تفت دهید تا مزه خامی از بین برود.مقداری آبجوش به مواد اضافه كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت سیب زمینی ها و لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته شده را به غذا اضافه كنید و صبر كنید غذای شما جا بیفتد.

    مواد لازم : برای 4 نفر


     گوشت (سردست)  750 گرم
     سیب زمینی  4 عدد
     لپه 100 گرم
    پیاز 2 عدد
     رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
    لیمو عمانی 3 عدد
    كره 3 قاشق غذاخوری
    نمك به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    زعفران ساییده شده به میزان لازم


    آبگوشت لپه آبگوشت بسیار خوش طعم و لذیذیه كه طعم اون میتونه با آبگوشت ساده برابری كنه این غذا در اكثر استانهای ایران مورد استفاده قرار میگیره.



    نكات:


    1) پخته شدن كامل سیب زمینی نشان میدهد غذای شما كاملا پخته است.
    2) سعی كنید برای سرخ كردن پیاز از دنبه استفاده كنید تا كره.
    3) به جای لیمو عمانی میتوانید از گرد لیمو یا گرد غوره هم استفاده كنید.

     

    منبع : sooran.com

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات