کتلت_میگو_با_سس_تمرهندی

این کتلت با مقدار کمی میگو آماده می‌شود و مزه‌ی خوبی دارد. مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن را ببینید .

مواد لازم :

  • میگو 150 گرم سیب‌زمینی پخته شده
  • پنج عدد لیموترش
  • یک عدد زنجبیل تازه
  • یک قاشق چای‌خوری زردچوبه
  • یک قاشق چای‌خوری تخم گشنی
  • زیک قاشق چای‌خوری گشنیز تازه خرد شده
  • سه قاشق سوپ‌خوری
  • روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه: * میگو و سیب‌زمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده شده، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک دست شوند. * بعد مواد را در ظرفی ریخته و با گشنیز خرد شده مخلوط می‌کنیم. * در تابه روغن ریخته روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. * سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته در دست صاف کرده، در تابه سرخ می‌کنیم. * کتلت‌ها را در ظرف مناسب چیده و به همراه سس سرو می‌نماییم. مواد لازم برای تهیه سس: تمر هندی نصف پیمانه آب جوش نصف پیمانه انبه کوچک یک عدد سس گوجه‌فرنگی تند پنج قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه سس: تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف می‌کنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌کنیم تا صاف و یکدست شود.