ساندویچ تخم مرغ فانتزی

مواد لازم برای۵ نفر

نان ساندویچی ۵ عدد تخم مرغ ۴ عدد خامه‏ پرچرب ۱/۳ پیمانه سوسیس مرغ ۲/۳ پیمانه پیازچه ۱/۳ پیمانه پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم روغن ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فار‌‌‌‌نهایت گرم کنید. ۲- سوسیس‌ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند . ۳- روی کاغذ مخصوص یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته و کمی خنک شوند (بسته به سلیقه و ذائقه خود می‌توانید از سوسیس گوشت، کالباس بوقلمون یا ... استفاده کنید). ۴- در کاسه‌ای متوسط، تخم مرغ‌ها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود. ۵- سوسیس، پیازچه خرد شده، پنیر رنده شده، نمک و فلفل (سیاه یا قرمز) را به مخلوط تخم مرغ اضافه و کمی به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. ۶- روی نان‌های ساندویچی یا باگت را به شکل چشم ببرید و داخل نان‌ها را کمی خالی کنید تا نان به صورت قایق دربیاید (در اینجا از نان ساندویچی با طول تقریبی ۲۰ سانتیمتر و از نوع سبوس دار آن استفاده کنید). ۷- داخل نان‌ها را با مخلوط تخم مرغ پر کنید و آن‌ها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده شده قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بپزید تا تخم مرغ کاملا پخته و ثابت شود. ۸- می‌توانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو، در کنار ساندویچ تخم مرغ که به شکل قایق درست شده قرار دهید . ساندویچ‌ها را گرم و همراه با سس کچاپ یا سس دلخواه خود سرو کنید .