• ساندویچ مرغ دودی

    مواد لازم: مرغ پخته شده و ریش شده پیاز خلال شده شنبلیله خشک زعفران دم کرده فلفل دلمه کباب شده(قرمز ترجیحا برای زیباتر شدن غذا) سس(دلخواه،سس سیر یا سس باربکیو یا سالسا یا خردل)

    پیاز رو تفت میدیم در تابه و بعد از نرم شدن و طلایی شدن مرغ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم، شنبلیله خشک رو اضافه میکنیم و در آخر زعفران دم کرده رو برای دودی شدن چند تایی ذغال روشن میکنیم تاحسابی قرمز بشن و بعد میگذاریمشون داخل یه کاسه استیل و داخل تابه یا یه ظرف بزرگ دردار قرار میدیم و مرغ ها رو دور ظرف ذغال توی تابه یا قابلمه میریزیم ، کمی روغن روی ذغال میریزیم و موقعی که دود کرد در تابه یا قابلمه رو میبندیم و میگذاریم چند دقیقه ای بمونه. مرغ های دودی شده رو با فلفل دلمه ای های کباب شده و سبزیجات دیگه مثل پیاز و جعفری ،گوجه، خیارشور و کاهو سرو کنید.

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

  • ما در این وبلاگ قصد داریم شمارا با غذاهای دیگر مناطق آشنا سازیم .

آخرین عناوین

دکوراتیو

موضوعات سایت

نویسندگان

نظرسنجی

  • کدام سبک غذاها بیشتر مورد پسند شماست

سرآشپز شکمو

جایی که غذا ستاره است

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات